Bezplatný webinář: Odborníci z IT a práva radí jak na GDPR

GDPR je za dveřmi, a přesto je podle průzkumu Safetica Technologies stále nepřipravených 72 % evropských společností. Přijďte na bezplatný online webinář 15. března ve 14 hodin zjistit, jak na GDPR.

Na webináři vás čeká nejen teorie, ale hlavně zkušenosti z praxe. Radit vám budou odborníci na datovou bezpečnost ze Safetica Technologies a renomovaní právníci z advokátní kanceláře Sedláková Legal. „GDPR není jen nutné zlo. Z naší zkušenosti firmy často ani neví, že by svá cenná data měli chránit před únikem. A nemusí jít jen o průmyslovou špionáž či krádež obchodních kontaktů. Lidé dělají chyby. Určitě se vám už párkrát stalo, že jste poslali e-mail na špatnou adresu,“ řekl odborník na bezpečnost dat ze Safetica Technologies Matej Zachar.

Na webináři GDPR – jak na to:
  • konečně pochopíte, o čem GDPR skutečně je
  • zjistíte, co musíte udělat, abyste neplatili vysoké pokuty
  • ušetříte čas, který byste museli věnovat hledání informací a samostudiu
  • vám poradí expert z práva i IT, kteří už mnoha firmám s GDPR pomohli
  • a na opravdových příkladech z praxe uvidíte, že GDPR může mít i snadné řešení, když máte po boku někoho, kdo ví, jak na to.

Vše, co musíte udělat, je vyplnit registrační formulář a ve čtvrtek 15. března ve 14:00 být online.

Safetica Technologies

Safetica Technologies je česká společnost, která přinesla na trh řešení bezpečnosti citlivých firemních dat dostupné i pro střední a menší společnosti. V 50 zemích světa chrání více než 120 000 zařízení firmám jako Bauhaus, Bohemia Energy, ALD, Cermat a Jablotron Security.

AK Sedlakova Legal

Advokátní kancelář Sedlakova Legal se mimo jiné specializuje na ochranu osobních údajů. Pravidelně spolupracuje s Úřadem pro ochranu osobních údajů a s Českou národní bankou. Svým klientům pomáhá řešit nejen výjimečné situace, ale také nastavit každodenní zacházení s osobními údaji jejich zaměstnanců, zákazníků či obchodních partnerů.

Více ze stránek Přidej článek

  • Změny na doméně .CZ u WHOISZměny na doméně .CZ u WHOIS V pátek 25. května vstoupí v účinnost obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR. Toto nařízení bude mít také přímý vliv na službu […]
  • Swisscomu ukradli osobní data 800 tisíc klientůSwisscomu ukradli osobní data 800 tisíc klientů Švýcarskému mobilnímu operátorovi Swisscom ukradli osobní údaje 800 tisíc klientů, což je 10 % obyvatel Švýcarska. Neznámí útočníci se […]
  • SSL Certifikát COMODO zdarma Vynucování zabezpečené komunikace ze strany prohlížeče Chrome od verze 68 bude klást zvýšené náklady na provozovatele www stránek. Projet […]